hert rollade_
1 groot stuk hertenbief (ongeveer 600 gr)
25 gr boter
Jachtsaus 3 sjalotjes, fijngesneden
2 cm verse gemberwortel, geraspt
3 el boter
200 ml rode wijn
400 ml wildfond
2 takjes tijm
250 gr champignons, in vieren
200 ml slagroom
1 el donkere sojasaus
1 el fijngesneden platte peterselie
rode kool
45 gr roomboter
1 ui fijngesneden
150 gr gedroogde cranberry’s
1 kleine rode kool in dunne reepjes
200 gr krenten
50 ml rode wijnazijn
5 kruidnagels
3 laurierblaadjes
1 el suiker
500 ml stevige rode wijn
1 el mierikswortel
Aardappelpuree 1 kg aardappels, geschild
zout
2 dl melk
50 g boter of margarine
versgemalen nootmuskaat
Hert
Jachtsaus
Rode kool
Aardappelpuree
Afmaken en serveren